Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell dedica tot l’abril a la poesia

La Biblioteca de Taradell dedica tot l’abril a la poesia

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell dedica tot el mes d’abril a la poesia. En el marc de la iniciativa Abril poètic des de principis de mes es pot visitar al mateix equipament una exposició de poemes de taradellencs, juntament amb alguns del poeta escocès Robert Burns.

Aquest dijous el Club de Lectura de la biblioteca es centrava en “La poesia de Màrius Torres” en un acte que començarà a 2/4 de 8 del vespre.

De cara al 27 d’abril s’ha programat una Hora del conte poètic amb “El viatge de la Sia Poe” a càrrec de Vadecontes. Mentre que un dia més tard (28 d’abril) es farà un recital musicat de poemes d’autors locals a càrrec del grup “Canya que no és conya”. Serà a les 8 del vespre.

Finalment, el 29 d’abril a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font es farà un espectacle poètic com a cloenda dels tallers de poesia. Sota el títol “Viatge al país de la poesia: l’univers poètic de Joana Raspall” anirà a càrrec dels alumnes de 5è i 6è de les escoles de Taradell. L’acte començarà a les 7 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments