Inici Actualitat ERC de Taradell presenta la candidatura a les municipals 2011 aquest divendres

ERC de Taradell presenta la candidatura a les municipals 2011 aquest divendres

0
COMPARTIR

El grup municipal d’ERC a Taradell celebra aquest divendres l’acte de presentació de la candidatura per a les eleccions municipals 2011. Sota el lema “Volem treballar per Taradell”, es presentarà també oficialment el cap de llista d’Esquerra, Jordi Freixas, actual regidor al consistori i portaveu d’ERC al municipi.

L’acte començarà a 2/4 de 9 del vespre a la sala del mig del Centre Cultural Costa i Font. Al final, hi haurà cava i pica-pica per a tots els assistents, que podran compartir opinions i conversa amb els membres de la candidatura.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments