Inici Actualitat Taradell fa un acte de reconeixement a Antoni Navarro

Taradell fa un acte de reconeixement a Antoni Navarro

0
COMPARTIR
L’Esbart Dansaire Sant Genis de Taradell farà un acte públic de reconeixement a Antoni Navarro aquest dissabte a les 8 del vespre a Can Costa i Font.

Antoni Navarro, director de l’Esbart Manresà durant molts anys, va ser assessor i col·laborador de l’Esbart de Taradell i un dels culpables del gran Èxit que l’entitat taradellenca va assolir durant la dècada dels vuitanta.

L’acte comptarà amb l’actuació de dansaires i ex-dansaires de l’Esbart i també d’un sopar de germanor al final de les actuacions. L’entrada és gratuïta, però qui es vulgui quedar a sopar haurà d’adquirir els tiquets del sopar a la sastreria Selles o a  Can Vilaró.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments