Inici Actualitat Josep Romeu presenta ‘L’herència del senyor Charles’ a la Biblioteca

Josep Romeu presenta ‘L’herència del senyor Charles’ a la Biblioteca

0
COMPARTIR

Aquest dijous a partir de les vuit del vespre es presenta l’últim llibre de Josep Romeu L’herència del senyor Charles. La novel·la gira entorn del naturalista anglès que va patentar la teoria de l’evolució de les espècies.

A la contraportada del llibre es pot llegir que amb L’herència del senyor Charles el lector s’endinsa en l’entorn d’un home que està al final de la seva vida, el llegat del qual és objecte d’una soterrada però intensa, cruel i tot, disputa. Familiars, amics, col·legues i institucions giren al voltant d’aquesta poderosa -i misteriosa- herència, alguns sense voler i els altres deliberadament, amb intencions ben diferents. El desenllaç final probablement somourà les conviccions del lector qui, al llarg de l’obra, haurà assistit, a més, a un retrat profund d’una societat encarcarada que només de portes endins és capaç de resoldre furtivament les seves passions, en un joc hipòcrita i degradant que és la millor il·lustració de la teoria subjacent.

Aquesta és la tercera novel·la de Josep Romeu, mestre de professió i activista cultural. Actualment, fa de mestre a l’escola Les Pinediques de Taradell. La primera novel·la que va publicar va ser Temps de pluja (2005) amb la qual va guanyar el Premi Valldaura de Novel·la Memorial Pere Calders. La segona va ser Olga (2007). També ha publicat l’assaig El Nadal, del mite a la tradició (Premi Joan Amades 2007) i un diccionari sobre les llengües del món.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments