Inici Actualitat El Mas Casablanca fa una festa dissabte per celebrar un nou conte...

El Mas Casablanca fa una festa dissabte per celebrar un nou conte del ratolí Fermí

0
COMPARTIR

El Mas Casablanca de Taradell organitza aquest dissabte, 2 d’abril, una festa amb motiu d’un nou conte de les aventures d’en Fermí, el ratolí de pagès. La celebració començarà a les 11 del matí amb animació i jocs per la mainada. Una hora més tard, es farà la presentació oficial del nou conte que porta per títol “Sant Jordi, contes i flors” amb la participació del pallasso Tortell Poltrona, la ninotaire Pilarín Bayés, la pagesa precursora en agricultura ecològica Assumpta Codinachs, l’autor dels contes Scaramuix i en Roser Romaní i en Pep Cabanas, propietaris del Mas Casablanca.

També hi participaran el secretari general de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, el secretari general del Departament de Cultura de la Generalitat, Xavier Solà, i el director general de Joventut, Antoni Reig.
El nou llibre forma part de la col·lecció de 12 contes que, basant-se en les experiències d’un ratolí, expliquen als més petits la vida a pagès.
A la una del migdia es farà una vista a la granja i, tot seguit, un dinar amb l’acompanyament musical de JOsep Maria Puigdomènech. Havent dinat actuarà Jordi LP i altres espectacles i actuacions.

Més informació: Mas Casablanca

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments