Inici Actualitat Arriba a Taradell la primera edició de la Cursa dels Gitanos

Arriba a Taradell la primera edició de la Cursa dels Gitanos

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista Taradell (CET) i l’associació esportiva L’Enclusa organitzen el pròxim 10 d’abril la primera edició de la Cursa dels Gitanos. Es tracta d’una competició de montanya amb dos recorreguts. Un de 10 quilòmetres i un de 22.

La cursa començarà a les 9:30h. A les 13h està previst el lliurament de premis. Els primers classificats masculí i femení rebran 100 euros. També hi haurà avituallaments i obsequis per a tots els participants.

Les inscripcions es tanquen el 8 d’abril i hi ha previst un màxim de 300 participants.

Més informació a: http://www.cetaradell.net/

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments