Inici Actualitat Solidaritat Catalana presenta candidats a Taradell

Solidaritat Catalana presenta candidats a Taradell

0
COMPARTIR


Foto: Osona.com (Adrià Costa)
Aquest dimecres 23 de març a les 8 del vespre, al Centre Cultural de Can Costa i Font de Taradell, Solidaritat Catalana per la Independència (SI) va presentar els caps de llista per a les eleccions municipals dels principals municipis de la comarca.

L’acte va ser presidit pel coordinador comarcal de SI, Jordi Brillas, i va comptar amb la presència del candidat de Vic, Iban Lapeira, el de Sant Vicenç de Torelló, Miquel Aguilar, la de Gurb, Cristina Herrera, el de Sant  Julià de Vilatorta, Lluís Vilalta, la de Taradell, Concepció Baucells, i el de Torelló, Sergi Barragàn.

Solidaritat va destacar que la seva proposta representa una entrada d’aire fresc a la política, amb un missatge de regeneració democràtica i amb l’objectiu de treballar per la gent i construir el nostre país des dels ajuntaments, amb força i il.lusió. Solidaritat va manifestar que vol treballar per canviar la manera de fer política. “Farem que l’administració sigui propera al ciutadà, amb transparència i fomentant la participació”, van apuntar.

També van destacar que “som un partit jove que l’experiència ens ve del nostre treball diari en camps molt diferents, i això ens permet portar projectes nous que portarem a terme amb esforç i dedicació”.

Al final de l’acte es va fer un col.loqui entre els asistents i els candidats dels diferents municipis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments