Inici Actualitat Antoni Casassas serà avui el nou president d’ERC-Osona

Antoni Casassas serà avui el nou president d’ERC-Osona

0
COMPARTIR

El taradellenc Toni Casassas, ex-portaveu del grup municipal d’ERC i fins ara coordinador territorial de Governació a la Catalunya Central, encapçala la única llista que és presentarà aquesta tarda en el congrés anual del partit a Osona.

Casassas va presentar aquesta setmana una llista alternativa a la de l’actual president d’ERC-Osona, Carles Sanuy, i aquest ahir va enviar un comunicat on renunciava a presentar-se de nou i retirava la seva candidatura davant la impossibilitat de fer una candidatura única.

Casassas que anirà acompanyat per l’alcaldessa de Santa Eugènia, Filo Tió i l’alcalde de Calldetenes, Jaume Mas, haurà de liderar un partit que, a les municipals del 2007, va consolidar-se com la segona força d’Osona quant a regidors (111) per darrere de CiU i la tercera quant a vots (20,69%) darrere CiU i PSC.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments