Inici Actualitat La Federació Catalana dels Tres Tombs reconeix la feina dels Tonis de...

La Federació Catalana dels Tres Tombs reconeix la feina dels Tonis de Taradell

0
COMPARTIR


Presseguer i Casassas  recollint el reconeixament

El passat dimarts dia 11, la Federació Catalana dels Tres Tombs va celebrar a Valls el pregó d’inici de les Festes dels Tres Tombs de Catalunya, acte on es va fer un reconeixament als Tonis de Taradell, ja que aquest any la Festa taradellenca ha estat declarada d’interès Nacional.

El reconeixament també és va fer extensiu, per la mateixa raò, als pobles de Santa Eugènia de Berga, Balsareny, Igualada i Valls i també al municipi de Vila-seca, on les curses de cavalls han estat considerades festa patrimonial d’interès nacional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments