Inici Actualitat La taradellenca Marta Pressegué, protagonista del vídeo ARA Mestres

La taradellenca Marta Pressegué, protagonista del vídeo ARA Mestres

1
COMPARTIR

El diari ARA en la seva secció ARATV ha estrenat aquest dilluns el programa ARA mestres. I ho ha fet amb un tema dedicat a l’escola La Sínia de Vic. Curiosament, una de les dues professores del vídeo és la jove taradellenca Marta Pressegué, que treballa en aquest centre docent.

El vídeo mostra com es treballa a aquesta escola vigatana, que va ser guardonada amb el segon lloc dels Premis Ensenyament de la Fundació Cercle d’Economia. La Sínia destaca per tenir un alt nivell d’alumnes procedents de famílies nouvingudes a la ciutat, cosa que no ha suposat un impediment per obtenir un alt nivell d’integració i ser un exemple de convivència.

Per veure el vídeo, clica al següent enllaç:

ARA mestres: descobreix com treballen a l’escola La Sínia, de Vic

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
27 agost 2011 16:45

vas estar fenomenal