Inici Actualitat Francesc Homs nou Secretari General de la Presidència

Francesc Homs nou Secretari General de la Presidència

0
COMPARTIR


Francesc Homs al Programa 7 dies de El 9 TV. Foto: El9Nou.cat

(ACN) – El Taradellenc Francesc Homs, un dels homes més propers al nou President Artur Mas, ha estat nomenat Secretari General de la Presidència del nou Govern de la Generalitat.

Francesc Homs forma part del que s’anomena el ‘pinyol’, és a dir, el nucli dur més proper al líder de CiU. Aquesta confiança mútua s’ha fet evident des del moment en què Mas va assumir l’herència de Jordi Pujol al capdavant de la federació nacionalista i culmina ara amb la secretaria general de Presidència.

Una confiança que ha quedat demostrada en les responsabilitats que ha ocupat Homs en els darrers temps: màxim negociador de CiU amb la reforma de l’Estatut i el finançament, va dissenyar la campanya de les eleccions europees i ha elaborat el programa de CiU a les eleccions al Parlament d’aquest 28 de novembre.

Felicitats Francesc!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments