Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell, especialitzada en senderisme, fa la primera presentació d’un...

La Biblioteca de Taradell, especialitzada en senderisme, fa la primera presentació d’un llibre de muntanya

0
COMPARTIR


Carles Gel, en el moment de la presentació a Taradell

Divendres passat es va presentar a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell el llibre : Massís del Montseny. El Collsacabra, editat per Piolet, i que és la primera presentació d’un llibre relacionat amb la muntanya que es realitza a la Biblioteca des de que s’ha especialitzat en “Senderisme, excursionisme i viatge”.

L’acte va comptar amb la presència del seu autor Carles Gel i de l’escriptor Juan Carlos Borrego que en va fer la presentació.

Carles Gel és un home polifacètic. És guia professional d’alta muntanya, professor d’esquí de fons, organitzador d’expedicions i un reconegut alpinista i escriptor.

Ha participat en més de 50 expedicions alpines a tot el món i ha realitzat importants travesses polars, entre elles la 1a Gran travessa polar catalana de la història el 2002 a Groenlàndia. Ha escrit més de 40 llibres,la majoria guies de muntanya, però també literatura de viatges.

Tot i que és un apassionat dels Pirineus i de l’Àrtic, és confessa enamorat del Collsacabra,que va descobrir només fa un parell d’anys, i del Montseny on va sovint a entrenar.

El llibre recull 24 ascensions, 8 dedicades al Montseny i 16 al Collsacabra. Una fitxa tècnica amb la localització, els punts d’accés i d’inici, el grau de dificultat, el desnivell acumulat i la durada precedeix a la descripció de cada ruta que s’acompanya d’un mapa i de fotografies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments