Inici Actualitat Laporta sopa avui a Taradell per celebrar els resultats de les darreres...

Laporta sopa avui a Taradell per celebrar els resultats de les darreres eleccions

0
COMPARTIR


Els 4 diputats de SI

El restaurant Terra Endins acollirà aquesta nit, a les 9 del vespre, el sopar de celebració a la demarcació de Barcelona dels resultats nacionals de Solidaritat per la indepèndencia durant les passades eleccions del 28-N al Parlament de Catalunya.

El sopar comptarà lamb la presència no nomès de Joan Laporta, lider de la formació, sinò que també hi seran els altres tres diputats: Alfons López Tena, Uriel Bertran i Toni Strubell

Taradell és el municipi on el nou partit Solidaritat per la indepèndencia va obtenir el percentatge de vots més alt de Catalunya, un 16’15%, i es per aquesta raò que els 4 diputats electes de la formacó ho han volgut celebrar el dia que es constitueix el nou Parlament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments