Inici Actualitat L’Associació de Jubilats de Taradell va organitzar una xerrada sobre la immigració

L’Associació de Jubilats de Taradell va organitzar una xerrada sobre la immigració

0
COMPARTIR

 

Imatge de la xerrada que es va fer a la Llar de Jubilats

L’associació de jubilats de Taradell, juntament amb el Servei de dinamització de gent gran i el pla de convivència de la Mancomunitat La Plana, van programar dimarts passat una xerrada destinada a la gent gran per parlar del fet migratori, les seves causes i les seves conseqüencies.

La xerrada va anar a càrrec del tècnic de convivència de la Mancomunitat, Francesc Torras el qual, primer de tot, va voler informar sobre les xifres reals de persones estrangeres empadronades al municipi de Taradell. Això va permetre que els assistents es facin conscients de la gran diversitat cultural que ens envolta, ja que en aquests municipis hi conviuen persones de més de 20 nacionalitats diferents. També va servir per demostrar que en general la població té la percepció que el tant per cent d’immigrants que viuen al seu municipi és molt superior al real.

Durant la xerrada es van poder aclarir diversos conceptes com immigració, migració i emigració; i es va parlar de les causes que fan que les persones estrangeres vinguin a Catalunya. També es va fer referència a les conseqüències que comporta la immigració. El tècnic de convivència va insistir en que no només hi ha una realitat canviant als països receptors sinó que també hi ha conseqüències en els països emissors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments