Inici Actualitat La participació a la 1 del migdia és del 27,1%, un punt...

La participació a la 1 del migdia és del 27,1%, un punt més que fa 4 anys

0
COMPARTIR

A la una del migdia la participació a Taradellés del 27,1%, un punt per sobre de la registrada el 2006 que va ser d’un 26,1%.  La participació s’ha concentrat sobretot aquesta darrera hora, ja que a 2/4 de 12 del migdia la participació era del 12,8%, gairebé dos punts per sota del 2006 que havia estat del 14,6%.

A aquesta hora del migdia ja han passat per les meses electorals, el candidat de CiU Francesc Homs, l’alcalde de Taradell Lluís Verdaguer, el candidat de SI Antoni Pladevall i forces regidors del municipi tant de CiU, com d’ERC.

El diputat taradellenc i candidat de CiU, Francesc Homs
Salvador Clot, regidor d’ERC, votant a la seva mesa
Antoni Pladevall, candidat de SI, votant aquest matí
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments