Inici Actualitat La xerrada de “Som Dones” es farà a les 9 del vespre,...

La xerrada de “Som Dones” es farà a les 9 del vespre, després de l’espectacle sobre Màrius Torres

0
COMPARTIR

Avui, dia internacional contra la violència de gènere, es fa a la sala Lluïssos de la Biblioteca de Taradell la xerrada sobre la mutilació genital femenina i la prevenció a càrrec de la Doctora Rou Sànchez Collado.

La xerrada finalment s’ha retrassat una hora i es farà a les 9 del vespre a causa de la coincidencia d’horari amb l’espectacle poetico-musical “Entre l’herba i els nuvols” sobre Màrius Torres que es fa a les 8 a la mateixa biblioteca

“La mutilació genital femenina i la prevenció” a les 9 a la Sala Lluïssos


“Entre l’Herba i el nuvols” a les 8 a la Biblioteca

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments