Inici Actualitat En Tocasons competeix per ser el “Petit Tresor dels Països Catalans” al...

En Tocasons competeix per ser el “Petit Tresor dels Països Catalans” al programa Mans de Catalunya Ràdio

0
COMPARTIR

El programa Mans de Catalunya Ràdio aquesta temporada fa un concurs per escollir el “Petit Tresor dels Països Catalans” i cada setmana competeixen un parell de “Petits Tresors” on el guanyador passa a la següent ronda fins al mes d’abril que hi haurà la gran final.

Un petit tresor dels Països Catalans és qualsevol element festiu tradicional de caràcter identitari o simbòlic que forma part d’un ritual, d’una festa o d’una expressió d’una comunitat i que s’ha transmès entre diferents generacions.

Aquesta setmana s’estant enfrontant el nostre “Petit Tresor”: en Toca-sons de Taradell contra els Miquelets de Manresa i cal que li donem un bon cop de mà al  nostre bandoler. Podeu trobar més informació en aquest bloc del programa.

Si voleu participar podeu votar per telèfon: 93 201 74 74 begin_of_the_skype_highlighting              93 201 74 74      end_of_the_skype_highlighting (durant l’emissió del programa) i 93 414 41 66 (contestador automàtic durant a la resta de la setmana). Per correu al mans@catradio.cat i pel xat de “En directe”. Una altre manera de votar és mijançant les xarxes socials a la pàgina de facebook o be a twitter responent a @manscatradio.

Mur del Facebook

Pàgina del Twitter

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments