Inici Actualitat Artur Mas apareix per sorpresa a l’acte de CiU de Can Costa...

Artur Mas apareix per sorpresa a l’acte de CiU de Can Costa a través d’una videoconferència

0
COMPARTIR

Divendres al vespre, el diputat taradellenc Francesc Homs va protagonitzar a la sala gran de Can Costa i Font l’acte central de la campanya de CiU a Taradell, acompanyat de la candidata de la Joventut Nacionalista, Marta Pascal, l’esportista del món del motor, Nani Roma, de l’advocada i política, Magda Oranich i d’una sorpresa d’última hora: l’Artur Mas que va apareixer a la pantalla de la sala i mitjançant una videoconferencia va parlar uns minutets amb el candidat taradellenc.

L’acte va començar amb una benvinguda al vestibul mateix, de l’alcalde del municipi, Lluís Verdaguer. Tot seguit, després d’una copa de cava, es va donar pas a l’acte. L’escenari de la sala estava dividit en dues parts: una on hi havia Francesc Homs i a l’altre els convidats, de tal manera que aquests van poder mantenir un conversa informal amb el candidat de CiU i cada un d’ells va explicar quines eren les raons de perquè aquesta vegada cal votar a l’Artur Mas.

La candidata de la Joventut Nacionalista, Marta Pascal, va explicar que “sóc una de les joves que anirà a votar perquè formo part d’una generació que s’interessa per la política i pel nostre país que actualment està passant per una situació de crisi, i estic segura que si guanya CiU ens en podrem sortir”.

L’esportista del món del motor, Nani Roma, va afirmar que “sóc Pujolista de tota la vida i ara veig que els catalans i catalanes hem perdut els valors per culpa que el govern actual ha donat una imatge molt dolenta de Catalunya”. Roma va completar les seves paraules explicant que “estem en un moment que tot està prohibit, tot es basa en la política del no i jo crec que no s’ha de prohibir tant, sinó que s’ha d’educar en valors i això fins ara no s’ha fet”.

Finalment, l’advocada i política Magda Oranich va afirmar amb contundència que “el proper 28 de novembre hem de demostrar a les urnes que tenim dignitat nacional per poder aconseguir una Catalunya millor, i estic segura que aquest canvi només es produirà amb CiU”. Oranich va continuar exposant que “defensar Catalunya només ho poden fer els partits catalans i estic segura que ens en sortirem, amb esforç i treball aconseguirem un país millor”.

El moment estrella de la nit va arribar quan es van interrompre els parlaments dels convidats amb Francesc Homs per la presència del líder de Convergència i Unió, Artur Mas, a partir d’una videoconferència. Mas també va voler estar present en l’acte i va animar a tots els assistents a anar a votar en les pròximes eleccions perquè aquest país necessita un canvi. Aquesta va ser una sorpresa per a tot el públic assistent a la sala, ja que en cap moment s’havia anunciat. La sorpresa va ser rebuda amb molt bon grat per a tots els que estaven a la sala.

Finalment, Homs va voler dir unes paraules per tancar l’acte explicant que quan fa campanya ho fa per tres motius: pel canvi, per la feina i per Catalunya: “si ens estimem el país i volem continuar sent el que som, hem d’emprendre un nou camí i aquest camí només és possible amb CiU; sé que serà dur i llarg i que haurem de fer les primeres passes molt ben fetes, però ens en sortirem i tirarem endavant”. El diputat taradellenc va animar a tot el públic assistent a votar a l’Artur Mas el dia 28 de novembre per aconseguir així un govern fort que pugui prendre decisions per si sol sense haver de dependre d’altres partits. La cantada de l’himne dels segadors amb tot el públic a peu dret i Homs i els tres convidats al mig de l’escenari va ser la que va posar punt i final a l’acte.

La jornada es va acabar amb un sopar a peu dret que va permetre a tots els assistents conversar d’una manera més informal amb el diputat al Parlament de Catalunya i candidat de CiU i amb la resta de convidats a l’acte.

Fotos de l’acte:

L’escenari amb els 4 ponents
Imatge de la sala gran plena de gent
Imatge del sopar posterior que es va fer al vestibul
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments