Inici Actualitat Nani Roma, Magda Oranich i Marta Pascal acompanyaran a Francesc Homs, aquest...

Nani Roma, Magda Oranich i Marta Pascal acompanyaran a Francesc Homs, aquest divendres, en l’acte electoral de CiU a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest divendres es farà a la sala gran de Can Costa i Font l’acte central de la campanya de CiU a Taradell amb la presència de l’advocada i ex-diputada de CiU Magda Oranich; el pilot de cotxes i motorista de Folgueroles, “Nani” Roma; la jove osonenca Marta Pascal, candidata de la JNC a les llistes de CiU i el diputat taradellenc Francesc Homs i Molist

L’acte començarà a les 9 de la nit amb una benvinguda per part de l’alcalde que anirà acompanyada d’una copa de cava. Tot seguit, els 3 ponents convidats pujaran a l’escenari i amb una conversa ràpida, informal i divertida amb el diputat taradellenc, explicaran perquè aquesta vegada cal votar a Artur Mas.

L’acte s’acabarà amb un sopar gratuït a peu dret que permetrà cercar un espai més informal per conversar amb els candidats i els convidats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments