Inici Actualitat El taradellenc Albert Om presenta aquest dijous el nou diari Ara a...

El taradellenc Albert Om presenta aquest dijous el nou diari Ara a Vic

0
COMPARTIR

El periodista taradellenc Albert Om serà aquest dijous a l’Aula Magna de la Universitat de Vic per presentar públicament el nou diari Ara que veurà la llum el proper dia 28 de novembre i del qual n’és accionista. L’acte de presentació està obert a tothom.

L’Albert estarà acompanyat per el periodista osonenc i també accionista, Carles Capdevila que a més serà el director del nou diari Ara. La presentació començarà a les 7 de la tarda i anirà a càrrec de la Dolça Luque, membre del Consell d’Estudiants de la UVIC i del vicepresident d’Òmnium Cultural Osona, el taradellenc Toni Reig.

El diari ARA va engegar el 25 d’octubre un tour de presentacions que al llarg d’un mes està portant els seus representants a recórrer una trentena de pobles i ciutats de tot el país. En les primeres dues setmanes ha tingut molt bona acollida amb l’assistència de prop de més de 3.000 persones en el seu pas, entre d’altres poblacions, per Badalona, La Garriga, Lleida, Tremp, Mataró, Cubelles, Terrassa, Sant Boi de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Argentona, Girona i Barcelona, on el passat dijous 4 de novembre es va celebrar un acte de presentació al Palau de la Música Catalana.

L’Ara serà un diari que segons els seus creadors voldrà ser una àgora pública, que mirarà i explicarà el món des de Catalunya i amb el focus posat en el món digital i en les xarxes socials que estan transformant el periodisme, i estan desplaçant el lector cap a un protagonisme més gran. ÉS per això que els seus impulsors diuen que el nou diari vol néixer com alguna cosa més que un diari convencional ja que naixerà com una comunitat de persones lectores, connectades pel paper i per la pantalla.

El nou rotatiu, dirigit pel periodista Carles Capdevila, està impulsat per un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial, entre els quals hi ha els periodistes Antoni Bassas, Xavier Bosch, Albert Om, Toni Soler, el grup Cultura 03, el grup Focus, la Fundació Lluís Carulla, i l’empresari Ferran Rodés, president del grup Havas. El nou diari, disponible tant en paper com en suport digital a partir del 28 de novembre, es presenta en un format multiplataforma i aposta per les xarxes socials, com es demostra amb els més de 24.000 seguidors que ja té a Facebook.

Entre les firmes destacades del diari ARA hi ha, entre d’altres, les de Jaume Cabré, Albert Sánchez Piñol, Ferran Requejo, Sebastià Alzamora, Paul Preston, Ferran Mascarell, Gemma Calvet, Joan B.Culla i alguns noms de reconegut prestigi internacional, com són el Premi Nobel Paul Krugman, l’escriptor Umberto Eco o l’estadista Mikhaïl Gorvatxov, que es podran llegir a l’ARA gràcies a un acord especial de col·laboració amb l’International Herald Tribune, edició global del The New York Times

Podem veure el vídeo promocional:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JUIIxlewMa4?fs=1]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments