Inici Actualitat La reforma del nucli antic de Taradell va endavant

La reforma del nucli antic de Taradell va endavant

0
COMPARTIR

 

Foto del Ple. Laura Busquets (ACN)

Dijous es va celebrar el ple que dóna llum verda a les obres de remodalació del casc antic de Taradell.

L’alcalde Lluís Verdaguer va destacar que la remodelació és necessaria perque hi ha problemes amb el clavegueram i que suposarà un ‘canvi integral’ pel poble, mentre que Carme Coll, portaveu del grup d’ERC que hi va votar en contra, va rebatre a l’alcalde dient que ‘ara, amb l’actual crisi econòmica, no és el moment de fer una obra d’aquestes característiques’.

Les obres que s’iniciaran a principis d’any pretenen seguir amb la peatonalització que el 1993 es va fer a la zona de La Sagrera per disminuir el trànsit rodat al centre del poble.

L’Ajuntament de Taradell ha assolit trobar finançament per bona part de les obres que pugen 1.2 milions d’euros. Concretament, 450.000 euros procedents del PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) i 350.000 del Feder (Fons Europeu de Desenvolupament Regional). La resta de l’import (443.000 euros) es volen finançar a través d’una aportació de l’ajuntament (44.000 euros) i de contribucions especials que pagaran els veïns de la zona (399.000).

Tot i aixi, una bona colla de veïns afectats van assistir al ple per mostrar el seu desacord amb el fet d’haver de fer front a aquestes contribucions especials.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments