Inici Actualitat Som Dones inaugura avui l’exposició “Dones Valentes”

Som Dones inaugura avui l’exposició “Dones Valentes”

1
COMPARTIR

En el marc del dia internacional contra la violencia de genere, que es celebre el 25 de novembre, avui a les 8 del vespre s’inaugura l’exposició itinerant de fotografies “Dones Valentes” d’Aitor Fernández al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font.

L’exposició, que es podrà visitar fins el dia 28 de novembre, està organitzada per l’associació Som Dones que tancarà els actes d’aquesta commemoració el mateix dia 25 amb la xerrada “La mutilació genital femenina i la prevenció” a càrrec de la Dra. Rou Sànchez Collado. La xerrada es farà a la sala Lluïsos del Centre Cultural Costa i Font a les 8 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
13 novembre 2010 20:04

L'exposició es podrà visitar fins al 28 de novembre, no de desembre.
Gràcies.

Som Dones