Inici Actualitat Francesc Homs presenta el seu llibre “Dret a Decidir, Estació Concert” a...

Francesc Homs presenta el seu llibre “Dret a Decidir, Estació Concert” a Vic

0
COMPARTIR

 

Francesc Homs presentant el seu llibre davant del nombrós públic a la Tralla de Vic

Ahir, a les 8 del vespre, el taradellenc Francesc Homs va presentar a la llibreria La Tralla de Vic el seu llibre “Dret a decidir. Estació concert” davant d’una sala plena de gom a gom.

L’acte va començar amb unes paraules de l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, presentant el llibre i el seu contingut. Després de mostrar la seva gran satisfacció per poder presentar el llibre, Vila d’Abadal va afirmar que “els catalans hem fracassat per culpa d’acceptar el règim comú, i per tirar endavant i aconseguir aquest dret a decidir, hem d’apostar per CiU, ja que és l’únic partit que aposta clarament per un model de país català”. Amb aquestes paraules, el l’alcalde de Vic constatava que “no és una utopia aconseguir el dret a decidir, sinó que és possible aconseguir-ho; hem de ser sobirans, ja que som una nació, tenim drets col•lectius i un projecte comú: l’autodeterminació”.

Seguidament, el torn va anar pel diputat de Convergència i Unió, Francesc Homs, l’autor del llibre. Des d’un primer moment, Homs va deixar clar que aquest relat era un compromís per Catalunya, l’objectiu final de CiU d’aconseguir el dret a decidir i la llibertat del poble català. El diputat nacionalista va explicar que el que ara és urgent per Catalunya és mirar de fer front a la crisi econòmica i CiU ho farà des del començament si guanya les eleccions del 28-N, però “el més important, ara, és la viabilitat de la nostra nació per aconseguir el dret a decidir”. Homs va complementar les seves paraules dient: “el camí serà llarg, potser fins i tot costós, però mica en mica arribarem al cim i aconseguirem el nostre objectiu; aquesta és la dinàmica de CiU, anar fent camí poc a poc per arribar al cim”.

Al final de l’acte, el diputat de Convergència i Unió va animar a tota la sala a triar bé el nou president de Catalunya. Un cop acabada la presentació, aquells que ho van voler van tenir l’oportunitat que en Francesc Homs els hi firmés el llibre, cosa que va tenir un gran èxit entre el públic assistent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments