Inici Actualitat L’ONCE dedica el cupó de dimarts vinent al poble de Taradell

L’ONCE dedica el cupó de dimarts vinent al poble de Taradell

0
COMPARTIR

Aquesta iniciativa forma part d’una sèrie de 14 cupons que l’ONCE ha fet aquest novembre i que destina a localitats de Catalunya que tenen entre 5.000 i 10.000 habitants.

L’ONCE va demanar informació a l’Ajuntament i varies fotografies de les quals finalment se’n va escollir una del Castell d’en Boix per il·lustrar el cupó que també inclourà informació del municipi com el número d’habitants, els quilometres quadrats del terme i la provincia a la qual pertany.

El director de l’Agència de l’ONCE de Vic, Josep Gassol, va lliurar ahir a l’alcalde una reproducció del cupó que ja es posarà a la venda a partir d’aquest cap de setmana. Es comptabilitza que circularan per tot l’estat Espanyol més de 5 milions d’aquest cupó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments