Inici Actualitat La Capella de Santa Llúçia acull una inèdita exposició de vestits de...

La Capella de Santa Llúçia acull una inèdita exposició de vestits de la Teresa Romeu

0
COMPARTIR

La capella de Santa Llúcia acull una inèdita i curiosa exposició de vestits i complements fets per la Teresa Romeu.

L’exposició ha estat una iniciativa de les seves amigues per celebrar els 65 anys de la modista taradellenca. Des des fa alguns mesos han anat buscant vestits i complements per diverses cases i associacions i dimarts li van regalar la “sorpresa” amb una festa davant de tots els seus familiars.

A l’exposició que porta per nom “Records d’uns anys entre fils i agulles” s’hi podran veure vestits dels anys 60, 70 i 80 entre els quals hi ha bonics vestits de núvia, vestits de comunió, de festa i també tres vestits de l’Esbart Dansaire Sant Genís.

L’exposició es podrà visitar tots els dissabtes i diumenges de novembre de 11 a 1 del mati i de 5 a 7 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments