Inici Actualitat Francesc Homs omple Can Costa per presentar el seu llibre

Francesc Homs omple Can Costa per presentar el seu llibre

1
COMPARTIR
Francesc Homs i Lluís Verdaguer, presentant el llibre

El diputat taradellenc de Convergència i Unió, Francesc Homs, va presentar aquest divendres a Taradell el seu llibre “Dret a decidir. Estació concert”.

L’acte va començar a les 8 del vespre i la sala es va omplir de taradellencs entre els quals hi havia nombrosos amics i familiars d’en Francesc. En la presentació, que va anar a càrrec de l’alcalde, Lluís Verdaguer, es va fer esment a que Francesc Homs ha escrit aquest llibre a través d’un impuls del sentiment que ell sent vers Catalunya.

Després de la presentació, el diputat nacionalista va ser qui va rebre la paraula. En un primer moment va recordar que a Catalunya som originals, ja que el dia de la Diada Nacional celebrem una derrota: “som molt murris, però hem plantat cara al llarg dels anys a Castella i a Espanya i no hem desaparegut com ells voldrien”. Seguint el mateix plantejament va reblar “Catalunya ha de canviar de mentalitat, perquè Castella només cedeix davant de la força dels vots, mai davant dels arguments”.

Durant la ponència, Homs va parlar que les properes eleccions del 28 de novembre són decisives pel futur de Catalunya. “El compromís de Convergència i Unió és la Catalunya plena i lliure, però cal que comencem bé les primeres passes; ens hi juguem molt i tenim el futur entre mans”. En Francesc va explicar a tot al públic assistent que el 28 de novembre és una data clau per decidir el futur que volem de Catalunya

“Dret a decidir. Estació concert”, que es va presentar per primera vegada la setmana passada a Barcelona, aporta clarament tres coses: és un resultat d’una obra col·lectiva, ja que tot i que ha estat escrita per Francesc Homs, el sentiment que s’expressa en el llibre està compartit per tota una formació política com és Convergència i Unió; “som un moviment que tenim una obsessió: sumar i construir una nova Catalunya”, afirma el diputat. El llibre, a més, és un argumentari, explica coses que poden ser-nos útils a tots per saber cap on hem d’orientar la nostra situació de país. I, per últim, és un compromís, ja que parla de política i de les coses que s’han de fer a partir del 29 de novembre per aixecar el nostre país de la crisi en què està immers.

La sala de Can Costa i Font amb el public assistent
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
2 novembre 2010 10:06

Divendres presenta el llibre i dilluns ja se'n desdiu…
Marededéusenyor…!