Inici Actualitat La reforma del nucli antic es tractarà aquesta setmana amb un Ple...

La reforma del nucli antic es tractarà aquesta setmana amb un Ple extraordinari

0
COMPARTIR
Els regidors de CIU al Ple (foto: elter.net)

El Ple de dijous passat va decidir ajornar l’aprovació de l’expedient de contractació per urbanitzar el nucli antic degut a que era un punt que va canviar el caràcter de tramitació de l’expedient d’urgent a ordinàri el mateix dijous. La petició la va fer el grup d’ERC i va ser aprovada tant per CIU com per ERC.

ERC va demanar que es retirés el punt de l’ordre del dia assegurant que el canvi de tramitació urgent a ordinària podia ser objecte d’impugnació. Segons el partit republicà aquestes modificacions s’han d’anunciar almenys 48 hores abans de la celebració del ple.

Carme Coll, portaveu del grup d’ERC, va acusar l’alcalde de pecar ‘d’improvisació’ en la tramitació de l’expedient per urbanitzar el casc antic i de ‘no tractar igual a uns veïns que a uns altres’.

L’alcalde de Taradel es va defensar assegurant que d’aquest afer se n’havia parlat a la sala de plens ‘deu cops i si no cap’ i va argumentar que per aconseguir la subvenció del projecte d’urbanització s’havia de tenir a punt abans d’acabar l’any i que el retràs en l’aprovació del POUM havia obligat a esperar-se en la seva sol·licitud.

Lluís Verdaguer també va assegurar que el canvi en el tipus de tramitació era perquè se l’havia informat que la subvenció podia veure’s reduïda en cas d’aprovar-se per la via d’urgència. Finalment l’aprovació es farà aquesta setmana amb un ple extraordinari.

Contra el secretari

La sala de plens es va omplir d’una vintena de veïns afectats que es van mostrar queixosos amb aquest afer i amb la manera de fer del secretari municipal, Lleonard Ferrer i Bird.

Ferrer que va assegurat que no hi havia ‘cap problema’ que impedís la seva aprovació. va insistir a seguir amb la tramitació de l’expedient i fins i tot es va dirigir al públic en diverses ocasions.

.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments