Inici Actualitat L’associació de botiguers proposa un joc-concurs per promocionar les seves webs

L’associació de botiguers proposa un joc-concurs per promocionar les seves webs

1
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) ha ideat un joc en format de concurs per tal de promocionar les pagines webs dels seus establiments adherits. El guanyador del concurs s’emportarà un ordinador portatil.

El joc es tracta d’un qüestionari que la gent haurà de respondre buscant per la pàgina web de cada establiment de l’associació. El guanyador sortirà del sorteig que es farà, entre totes les butlletes encertades, el dissabte dia 30 d’octubre a la 1 del migdia, en directe per Radio Taradell.

El joc ja va començar el passat dilluns dia 18 i durarà fins el proper divendres dia 29. Si hi voleu participar heu de disposar d’una butlleta de participació que podreu agafar en els establiments de l’ABT. Només es permet una butlleta per persona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pompeu
Pompeu
28 octubre 2010 17:22

He estat mirant la seva web.
No està malament, però algú els hauria de dir que a l'eslògan "Taradell ho té tot: vine i comproba-ho!", COMPROVA-HO va amb ve baixa…