Inici Actualitat Josep Autonell, nou president de la Penya Barcelonista de Taradell

Josep Autonell, nou president de la Penya Barcelonista de Taradell

0
COMPARTIR

 

El nou president Josep Autonell (dreta), amb Jacint Sala i les respectives dones. Foto: Osona.com

Divendres passat es va celebrar l’assemblea ordinaria de la Penya Barcelonista de Taradell on va ser elegit Josep Autonell Costa com a nou president de l’entitat substituïnt a Jacint Sala.

L’assemblea que va ser poc concurreguda, es va donar informar del canvi en els desplaçaments que es fan al Camp Nou. A partir d’ara s’hi anirà amb un autocar compartit de 56 places, 22 de les quals són per els socis de Taradell, 12 per els de Centelles i les altres 12 de Vic. L’autocar sortirá sempre de Taradell, anirà a Vic i recollirà els de Centelles; i a la tornada farà Centelles-Taradell-Vic.

Va destacar l’in-formació del acor que sa fet per els desplaçaments als partits al camp nou, a partir del properdissabte, ens desplaçarem, Centelles, Taradell i Vic (Pere Blanch) autocar de 56 places, 12 Centelles 22 Taradell i 22 Vic,el recorregut serà el següent, sortida Taradell-Vic-Centelles-Tornada Centelles-Taradell-Vic .

Tambe és va informar de la possibilitat de fer una visita a la ciutat esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí i al Museu del Barça de manera gratuïta per els socis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments