Inici Actualitat Solidaritat per la Independència fa una botifarrada per la Hispanidad

Solidaritat per la Independència fa una botifarrada per la Hispanidad

0
COMPARTIR

 

Uriel Bertran

Solidaritat per la independència, la nova coalició independentista que lidera Joan Laporta, va omplir aquest dimarts la sala gran de Can Costa i Font per celebrar l’ultima Fiesta de la Hispanidad amb una simbòlica gran botifarrada popular.

La convocatòria era nacional i entre el públic assistent hi havia representació, entre altres, de les comarques del Barcelonès, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Gironès, el Baix Llobregat, el Maresme, el Bages i, evidentment, d’Osona.

L’acte es va dividir en dues parts. La primera, de caràcter clarament reivindicatiu, va comptar amb les intervencions dels candidats per SI a la demarcació electoral de Barcelona Uriel Bertran, Isabel-Clara Simó i Emili Valdero. I la segona, de caire més festiu, va ser una botifarrada d’una gran qualitat gastronòmica que va fer que els assistents marxessin de Taradell amb un bon regust de boca.

La sala de Can Costa durant les intervencions
La botifarrada posterior
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments