Inici Actualitat Es celebra la segona reunió informativa sobre la nova zona de vianants

Es celebra la segona reunió informativa sobre la nova zona de vianants

0
COMPARTIR

 

Carrer de la Vila

Cap a un centenar de veïns van participar divendres en la segona reunió informativa que va fer l’Ajuntament de Taradell en relació al projecte de crear una nova zona de vianants al centre del poble. Tot i els recels que aquesta actuació a despertat entre els afectats, la reunió va ser tranquil·la. Segons l’alcalde, Lluís Verdaguer, “no es van viure moments de crispació i la majoria estava d’acord amb el projecte que s’aprovarà la setmana que ve”.

L’Ajuntament ha assolit trobar finançament per una part, via el Pla Únic d’Obres i Serveis i el Feder europeu que puja a més de 300.000 euros. La resta de l’import, 443.000 euros, es volen finançar a través d’una aportació de l’ajuntament de 44.000 euros i de contribucions especials que pagaran els veïns de la zona que ascendeixen a 399.000 euros.

Segons Verdaguer, les quotes per a la gran majoria de veïns no són gaire elevades. Les condicions generals consideren que les quotes es podran abonar al llarg d’un any. De les 155 finques afectades, més de 100 pagaran “menys de 2.000 euros” i la resta, unes aportacions d’entre 8.000 i 10.000 euros. Encara que només seran quatre les que pagaran el màxim.

Segons Verdaguer, l’actuació és “necessaria fer-la ara per aprofitar les subvencions” i “toca adequar la xarxa de clavegueram” de la zona, a més de la xarxa de llum i d’aigua potable.

Més informació: ElTer.net

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments