Inici Actualitat Avui es fa el lliurament dels Premis Blocs Catalunya

Avui es fa el lliurament dels Premis Blocs Catalunya

1
COMPARTIR

Avui aquest vespre es celebra a Mataró la Gala de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2010. Taradell Bloc és un dels finalistes i opta al primer Premi en la categoria de Blocs Corporatius.

La gala començarà a les 8 del vespre al TecnoCampus de Mataró. Abans però ja s’hauran realitzat una parell d’activitats al llarg de la tarda. La primera començarà a les 4 i serà una trobada d’Euroesferes. Després, a les 6 de la tarda, hi haurà les ponències “Literatura: paper i bits” que versaran sobre la literatura digital.

Aquesta és la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya que l’any passat es van fer a Vic i el primer any a Girona.

Taradell Bloc hi serà present i oferirà informació via twitter durant tot transcurs de la gala. També instal·larà un widget de twitter a la pàgina principal, que s’activarà a 2/4 de 8, i que permetrà seguir la gala a traves del hastag #premisblocs.

Nou edifici del TecnoCampus on es celebrarà la Gala
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Comajoan
1 octubre 2010 14:02

Esperem que Taradell Bloc tingui el que es mereix i finalment guanyi el premi. Tot i que, si ho fa, ho farà en la categoria de Bloc Corporatiu, que segurament és la que s'hi adiu més de les que hi ha. Jo advoco, però, per crear -o recuperar, si és que ja hi havia estat, que no ho recordo- la categoria de Bloc Local. Molta sort, Toni!!! Espero poder tornar a entrar demà al bloc a felicitar-te.