Inici Actualitat Silvia Alcàntara i la seva “Olor de colònia” al Club de lectura...

Silvia Alcàntara i la seva “Olor de colònia” al Club de lectura d’avui

0
COMPARTIR

L’escriptora Silvia Alcàntara serà avui la protagonista a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font ja que hi assistirà per conversar de la seva exitosa novel·la “Olor de Colònia” amb els participants del club de lectura.

“Olor de Colònia” va ser un dels llibres més venuts el 2009 i va superar fins i tot la trilogia Millennium d’Stieg Larsson a les llistes del suplement Cultura de La Vanguardia (noticia). Tot i sortir sense gens de promoció, la novel·la va començar a funcionar gràcies al boca-orella i finalment se’n van vendre més de 25.000 exemplars.

El llibre d’Alcàntara evoca la vida d’una colònia tèxtil i les enverinades relacions socials cap als anys 50. Un incendi on hi mor l’escrivent dóna el tret de sortida a l’argument. Es tracta d’una novel·la de ficció, però basada en els fets viscuts per la pròpia autora, Sílvia Alcàntara, que va néixer i créixer en una colònia tèxtil del Llobregat.

L’activitat començarà a dos quarts de 8 del vespre a la Biblioteca i es oberta a tothom.

Silvia Alcàntara amb la seva novel·la
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments