Inici Actualitat Diumenge es fa la 1ª Duatló del Bandoler

Diumenge es fa la 1ª Duatló del Bandoler

2
COMPARTIR

Diumenge al mati es celebrarà a Taradell la primera Duatló del Bandoler que organitza la nova associació esportiva taradellenca L’Enclusa.

A partir de primera hora del matí ja hi haurà moviment al voltant de la Plaça de les Eres on s’hi muntarà la Fan-Duatló i es concentrarà el cor de la cursa. A les 9 del matí hi haurà una xocolatada popular per tots els assistents i a 2/4 de 10 els bandolers d’en Toca-sons faran sonar els seus trabucs per donar el tret de sortida.

Els participants marxaran corrent de davant de l’autoescola en direcció a l’institut i cap a la serra. Al cap d’uns 45 minuts els més ràpids ja hauran completat els primers 10,5 quilometres i apareixeran per la tomba en direcció a la Plaça de les Eres per agafar la bicicleta. Tot i que el recorregut inicial preveia 22,3 quilometres de bicicleta, finalment i a causa de les darreres pluges, s’han hagut d’escurçar uns 3 quilometres de recorregut i n’hauran de pedalar uns 19 quilometres, distancia que els capdavanters finalitzaran 1 hora i quart més tard aproximadament.

Això vol dir que cap a 2/4 de 12 els corredors tornaran a baixar de Can Mascarell i arribaran de nou a la Plaça de les Eres a deixar la bicicleta i entomar els darrers 3,5 quilometres de cursa que faran corrent.

Poc abans de les 12 del matí, està prevista l’arribada dels primers concursants. A la 1 del migdia es farà el lliurament de premis amb la presència de la presidenta de la Fundació per l’ Esclerosis Múltiple ja que la cursa del bandoler es solidaritza amb aquesta causa i destinarà a la fundació dos euros de cada inscripció. (la inscripció val 22 euros per a federats i 27 per a no federats).

El taradellenc Marc Clapés és un dels grans favorits

Marc Clapés

Un dels grans favorits a guanyar la cursa és precisament un taradellenc. Es tracta d’en Marc Clapés que ara mateix encapçala la classificació dels duatlons de Terra Endins.

En Marc va quedar primer a la primera prova celebrada a Sant Feliu Sasserra; va aconseguir la tercera posició a la segona prova celebrada a Bellmunt i va tornar a ser el més ràpid a la darrera prova que es va fer aquest diumenge a Sant Hipòlit de Voltregà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
2 octubre 2010 8:38

ÀNIMS TIET, QUE TINGUIS MOLTA SORT!!!!
ET VINDREM A VEURE
ARNAU I JÚLIA AUSIÓ CLAPÉS

Anònim
Anònim
1 octubre 2010 8:15

QUE TINGUIS MOLTA SORT!!!!!!!
ET VINDRE A VEURE ARNAU