Inici Actualitat Es reparen diversos carrers de Taradell

Es reparen diversos carrers de Taradell

0
COMPARTIR
Carrer de l’Era d’en Mero
El regidor d’urbanisme, Albert Ledesma, va explicar en el darrer ple que diversos carrers de Taradell, per culpa de problemes amb el clavegueram, necessitaven una reparació urgent i que s’ha decidit de fer-la ara.
Aquests carrers són el de La Granja, el de l’Era d’en Mero, el Jacint Verdaguer i un darrer que es troba a la urbanització de la Madriguera.
De moment s’han reparat i cobert de paviment a l’espera que s’asfaltin definitivament durant el mes de març aprofitant que una maquina ha de pujar a asfaltar diversos carrers de la Urbanització de la Roca.
Carrer Jacint Verdaguer, tallat per les obres
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments