Inici Actualitat La UD Taradell empata a 1 al camp del Sabadell Nord

La UD Taradell empata a 1 al camp del Sabadell Nord

0
COMPARTIR

L’equip de Primera Regional de la U.D. Taradell ha aconseguit aquest diumenge un valuós empat a 1 al camp del Sabadell Nord, en la segona jornada de lliga. Ha estat valuós perquè els taradellencs han jugat més d’una hora amb inferioritat numèrica.

El partit ha quedat condicionat al minut 20 quan l’àrbitre, molt rigurós amb les faltes taradellencs, ha expulsat per doble amonestació a Albert Roca. A partir de llavors, el Taradell ha buscat sorprendre al contraatac. Els locals han disposat de dues bones ocasions per avançcar-se al marcador.

A la represa, el Taradell ha aconseguit sorprendre i Jordi Grífols ha avançat els osonencs abans del quart d’hora. Els taradellencs han sabut conservar l’avantatge fins a falta de vuit minuts pel final quan una falta d’entesa defensiva ha propiciat el gol del Sabadell Nord. Tot seguit expulsió de Joan Morcillo i minuts abans del 90 expulsió de Marc Font, cosa que ha fet que els taradellencs hagin acabat el partit amb només vuit jugadors.

L’empat situa el Taradell amb quatre punts en dos partits de lliga. Dissabte vinent rep a les 4 al Puigreig a la Roureda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments