Inici Actualitat El CP Taradell inicia lliga i presenta equips aquest dissabte

El CP Taradell inicia lliga i presenta equips aquest dissabte

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell debuta aquest dissabte a Primera Catalana. L’equip taradellenc enceta la lliga, jugant com a local, en un derbi comarcal contra el CP Manlleu. El partit es jugarà a dos quarts de deu del vespre. Mitja hora abans, el club aprofitarà per fer la presentació de tots els equips base que formen part de l’entitat.

El CP Taradell està integrat en el grup B de la Primera Catalana, després de baixar de Nacional Catalana la passada temporada. En aquest grup hi ha diversos equips osonencs, com el Manlleu, el CP Voltregà B, el CP Vic B i el CP Roda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments