Inici Actualitat Ràdio Taradell estrena nova temporada

Ràdio Taradell estrena nova temporada

3
COMPARTIR

Aquest setmana ha començat la nova temporada de Ràdio Taradell que enguany inclou tres novetats destacades.

El programa Fem Memòria, que cada diumenge al migdia conversa amb els avis del municipi per recordar com era el poble fa uns quants anys i com s’hi vivia; l’espai Futbol a Ràdio Taradell, que, després de fer les primeres proves a finals de la temporada passada, s’instal·la a la nova temporada per retransmetre els partits del Barça, a càrrec de l’equip del Mitja Part, i, finalment, el programa Trencant el Silenci, que portarà ritmes heavies les matinades de divendres a dissabte.

La resta de la programació està força marcarda per la continuitat dels programes que s’emetien l’any passat i amb una altra variació important i és que el Freqüencia Tropical, tal com ja va fer a finals de la temporada passada, també s’emetrà en directe per diverses emissores de l’Amèrica Llatina, d’on són els dos conductors de l’espai, l’Omar Castillo i l’Andrea González.

A més, com sempre, Ràdio Taradell aposta per programes especials en directe. A banda de retransmetre, cada mes, el ple de l’Ajuntament de Taradell, tornarà a participar en els principals esdeveniments del poble, com els Tonis o el Sant Jordi, coincidint amb l’aniversari de l’emissora. La temporada acabarà a finals de juny.

I, com a darrera novetat, Ràdio Taradell estrena aquesta temporada pàgina al Facebook, la xarxa social que està triomfant a tot el món. Suma’t a la pàgina de Ràdio Taradell, on trobaràs informació sobre els programes i totes les activitats que organitza.

La nova programació d’aquesta temporada la podeu consultar a la pàgina web de l’emissora: www.radiotaradell.net.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
18 setembre 2010 12:30

No crec que sigui l'únic oient de Radio Taradell, o sia que la resposta tindria que ser pública i no privada.

Anònim
Anònim
17 setembre 2010 11:42

Digues el nom, anònim, i t'explicarem això del 50%. Laia

Anònim
Anònim
17 setembre 2010 8:29

"La temporada acabarà a finals de juny" i com sempre estarem tres mesos que funcionarà al 50% si arriba.