Inici Actualitat Taradell Bloc, finalista als Premis Blocs 2010. Gràcies a tothom!

Taradell Bloc, finalista als Premis Blocs 2010. Gràcies a tothom!

2
COMPARTIR

Divendres es van donar a conèixer els finalistes dels Premis Blocs Catalunya 2010 i Taradell Bloc va ser un dels escollits. Després d’una votació popular que ha durat tot l’estiu, aquest bloc va quedar en segona posició de la categoria de “Blocs Corporatius” . (veure classificació)

A partir d’ara, la recta final per a l’elecció dels guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2010 correspon al jurat, que decidirà quin dels 10 blocs seleccionats de cada categoria és el millor d’acord amb els criteris de disseny, estructura, contingut, periodicitat, interacció amb els lectors. (veure finalistes)

Guanyadors dels Premis Blocs 2009

El jurat d’aquesta edició està format per Ernest Benach (President del Parlament de Catalunya), Alícia Romero (Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Mataró i presidenta del Tecnocampus), Judith Vives (periodista de Capgros Comunicació), Miquel Duran (Comissionat 2.0 de la Universitat de Girona), Dani Cortijo (guanyador edició passada), Teresa Ferriz (Responsable del programa Lletra de la UOC), Anna Nogué (subdirectora de l’Agència Catalana de Notícies, ACN), Jordi Iparraguirre (Director Fundació Punt.Cat), Marc Serena (guanyador edició passada), Albert Castellanos (President de Talència) , Àlex Araujo (professor del Tecnocampus de Mataró), Xavier Verdaguer (emprenedor, CEO d’Innovalley) i Trina Milan (Presidenta de STIC.CAT).

Ara un Jurat per l’entitat STIC.CAT, organitzadora del concurs, format per decidirà quin dels 10 finalistes de cada categoria s’emporta el guardó. L’entrega de premis es farà a Mataró el proper 1 d’octubre a les 8 del vespre.

Des de Taradell Bloc volem agrair a tots els lectors l’ajuda que hem rebut de vosaltres al llarg de tot l’estiu. Moltes gràcies per tota l’estona que ens heu dedicat i per tots els vots que ens heu dona’t.


Un estiu de rècord

Val la pena dir que aquest estiu hem trencat tots els registres de visites al bloc. El mes d’agost ha estat, amb 7.131 visites, el mes amb més visites des de que aquesta pàgina existeix. El juliol tampoc va anar malament i vam tancar amb 5.754 visites i amb el record de visites per dia que es va registrar el dia 19 de juliol amb 752 visites en un sol dia. En tot el període de votacions, que va del 17 de juny al 9 de setembre, aquest bloc ha rebut 16.380 visites de 6.185 maquines diferents i ha servit fins a 29.617 pagines . Gràcies a tots per la confiança.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Carles Camps
Carles Camps
13 setembre 2010 17:01

Felicitats, està més que be arribar a ser finalista. Per molts anys més.

Bernat
Bernat
13 setembre 2010 11:51

Enhorabona Toni ! Aquest blog continuarà sent el primer a obrir cada matí !!