Inici Actualitat La UD Taradell inicia la lliga guanyant el Sant Feliu de Codines

La UD Taradell inicia la lliga guanyant el Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

La U.D. Taradell va encetar la temporada amb una victòria per 2 a 1 contra el Sant Feliu de Codines, aquest dissabte a la tarda. Els taradellencs, que militen a Primera Regional, van endur-se els tres punts d’un partit molt igualat.

A la primera meitat les ocasions van estar repartides, però el Taradell va estar més encertat i es va avançar al marcador poc abans del descans en una rematada de cap de Pere Serra després d’un llançament de falta lateral. A la represa, domini taradellenc, que al quart d’hora va marcar el 2 a 0 en un u contra u de Jordi Grífols davant del porter visitant.

Semblava que el Taradell tenia el partit controlat, però en una pilota rebotada el Sant Feliu de Codines va escurçar diferències als 20 minuts del segon temps. A partir de llavors, el marcador ja no es va moure, tot i que els taradellencs van disposar d’ocasions clares per ampliar diferències.

Després d’aquest triomf, el Taradell jugarà aquest pròxim diumenge al camp del Sabadell Nord a les 12 del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments