Inici Actualitat La U.D. Taradell debuta aquest dissabte a Primera Regional

La U.D. Taradell debuta aquest dissabte a Primera Regional

0
COMPARTIR

El primer equip de la Unió Deportiva Taradell inicia aquest dissabte la temporada a la Primera Regional. Ho farà jugant com a local davant el Sant Feliu de Codines. El partit es juga a les 4 de la tarda, ja que aquesta temporada els partits a la Roureda es disputaran els dissabtes.

L’equip, entrenat per l’exjugador taradellenc Jaume Serra, presenta moltes cares noves i molta joventut. Destacar que aquesta setmana s’ha produït una nova incorporació, ja que torna a la disciplina del club, Gerard Torrents, que ja formava part de l’equip la temporada anterior, però va iniciar la pretemporada amb la UE Tona.

El Sant Feliu de Codines és un equip nou a la categoria, després de l’ascens assolit la temporada anterior, però fa dues temporades ja va disputar la Primera Regional. L’objectiu del Taradell és la permanència, ja que aquest any hi ha reestructuració de categories i fins a 6 equips descendiran en el grup 4art de Primera Regional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments