Inici Actualitat Mercat de la Terra per la Diada

Mercat de la Terra per la Diada

0
COMPARTIR

A Taradell enguany, la Diada tindrà la terra i la seva forma de treballar-la com a denominador comú. Varies activitats relacionades amb el món de l’horticultura i la jardineria confeccionaran un interessant calendari durant tot el mati.

Les activitats començaran a primera hora del mati als exteriors de Can Costa i Font amb tallers de jocs tradicionals i una exposició de jardineria autòctona i optimització de recursos hídrics feta per Jardí Viu.

A partir de les 10 del mati arrencarà el Mercat de la Terra que fins a les 2 del migdia estarà ubicat als afores de Can Costa, entre els jardins del centre cultural i la zona de ca l’iglesias. En aquest mercat s’hi podrà degustar productes de l’artesania alimentària de la nostra comarca.

Cap a 2/4 de 12 del migdia es farà una projecció explicativa i col•loqui sobre l’horticultura ecològica “Parades en Crestall – mètode Gaspar Caballero”.

Imatge del Mercat de la Terra que es va fer a Tona

Trobada de puntaires

Tot aquest mercat anirà acompanyat per la 15ª Trobada de Puntaires que des de les 10 del mati i fins la 1 del migdia mostraran els seus treballs i la seva feina als jardins del Centre Cultural Costa i Font.

L’Esbart farà dues actuacions

En un altre ordre de coses, val la pena remarcar que hi haurà una bona colla de taradellencs que viuran la Diada a partir de la Dansa. Són els dansaires de l’Esbart Dansaire Sant Genis de Taradell que tindran dues actuacions al mateix dia.

Al mati oferiran els seus balls a CastellBisbal i a la tarda dansaran a Vic, a dins de la clinica-residencia de les Josefines de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments