Inici Actualitat Taradell s’integra en el Circuit Terra Endins amb la primera edició de...

Taradell s’integra en el Circuit Terra Endins amb la primera edició de la duatló del Bandoler

0
COMPARTIR

El pròxim 3 d’octubre es disputarà a Taradell la primera edició de la duatló del Bandoler. Es tracta d’una competició nova que s’integra dins el circuit Terra Endins de duatlons de muntanya.

La prova està organitzada per l’associació esportiva L’Enclusa, integrada per joves de Taradell i comarca per donar suport a esdeveniments esportius del municipi. La duatló començarà a les deu del matí de la plaça de les Eres, que també serà el punt d’arribada.

El recorregut, tot i que es manté en secret per no afavorir els participants, recorrerà llocs emblemàtics del terme municipal com el castell d’en Boix (on s’hi passarà dos cops, un a peu i un altre en btt), la collada de Mansa, l’Enclusa o el pantà de Taradell.

L’arribada està prevista al voltant de la una del migdia. Durant tot el matí a la plaça de les Eres hi haurà estands dels col·laboradors de la prova i a l’IES Taradell hi haurà habilitat el servei de dutxes i neteja de bicicletes.

Els participants es divideixen en tres categories: sub-23 (a partir de l’any 1988), veterà de 41 a 50 anys i màster (més de 50 anys). Han de completar un recorregut corrent i un altre en bicicleta de muntanya.

La prova forma part del circuit Terra Endins que comença aquest diumenge amb la primera prova a Sant Feliu Sasserra. En total hi ha deu curses (una al Berguedà i una al Bages) que finalitzaran el 13 de març a Centelles.

Més informació:
Duatló del bandoler
osona.com
Circuit duatlons Terra Endins

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments