Inici Actualitat Resposta a un comentari que es va publicar en aquest bloc sobre...

Resposta a un comentari que es va publicar en aquest bloc sobre el camp de treball del Mas Can Pic

3
COMPARTIR


Fa uns dies en aquest bloc es va publicar un comentari anònim a la noticia de “Des de diumenge es fa un camp de treball, impulsat pels Tonis de Taradell” on es qüestionava la qualitat del camp de treball i dels seus organitzadors.

El comentari es va publicar en un inici però davant la queixa dels organitzadors del camp de treball i de la valoració dels fets de la gent de Taradell Bloc, aquest es va esborrar al cap d’unes hores.

Aquest cap de setmana hem rebut un parell de cartes de participants al Camp de Treball, que estan publicades en els dos articles inferiors, i que deixen palès que el camp va ser tot un èxit i que l’episodi del comentari va ser una acció totalment aïllada i desafortunada d’un participant ressentit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pere Vila
Pere Vila
5 setembre 2010 16:10

Entesos, no sabia que l'autor del comentari borrat s'havia atribuit representació en nom de tot el grup. Queda aclarit, gràcies.

Taradell Bloc
3 setembre 2010 9:15

D'entrada penso que en el tema dels comentaris anònims hi ha molt debat i segur que hi ha moltes solucions bones i no només una. El comentari es va retirar perque anava firmat com a representant d'un grup i es va comprovar que no era aixi. El grup "real" no validava aquest missatge i no se'n feia responsable. Taradell Bloc en fa un aclariment perque s'han rebut dues cartes referents al tema. Una podria anar sola com a opinió perque no parla en camp moment del comentari, però l'altre en fa tota l'estona una referencia. Crec que cal publicar les… Llegeix més »

Pere Vila
Pere Vila
2 setembre 2010 15:28

A mi em va sobtar força aquell comentari, ja que en tenia bones referències del camp de treball. Però no és una mica contradictori posar els aclariments a un comentari "inexistent"? Si el que deia aquest Anònim és fals, per què calen aclariments?

Per informar amb objectivitat cal donar les dues versions, crec. Entenc que no es pot donar carta blanca a qui acusa injustament des de l'anonimat, però posar el comentari original no crec sigui una ofensa cap a ningú.