Inici Actualitat Solidaritat Catalana es presenta a Taradell

Solidaritat Catalana es presenta a Taradell

1
COMPARTIR


La sala gran de Can Costa i Font es va omplir el passat divendres per escoltar Uriel Bertran, Hèctor López Bofill i Toni Strubell en el primer acte de Solidaritat Catalana a Osona.

L’acte es va obrir amb una posada en escena molt emotiva: un grup de 14 infants amb banderes estelades va acompanyar fins a l’escenari els oradors mentre sonava “El cant de la senyera” i tot el públic estava dempeus.

L’escriptor taradellenc Antoni Pladevall va presentar breument l’acte per donar pas a l’escriptor Hèctor López Bofill, al filòleg Toni Strubell i finalment al politic Uriel Bertran. Tots tres van aixecar diversos aplaudiments del públic entregat amb els seus argumentaris obertament independentistes.

Antoni Pladevall va cloure l’acte recordant que el poeta Pere Quart, que va passar els onze últims estius de la seva vida a Taradell, havia deixat en herència a la vila una profunda empremta patriòtica.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
orl
orl
13 octubre 2010 15:40

Enhorabona!!!
Uns ponents de luxe, per un treball ecxel·lent.
Endavant Solidaritat!!!