Inici Actualitat Mercat del segle XVII a la zona de la Sagrera de Taradell

Mercat del segle XVII a la zona de la Sagrera de Taradell

0
COMPARTIR

L’ambient bandoler ja es respira per la vila de Taradell. El Mercat del segle XVII és un dels grans protagonistes del dia a la zona de l’església i de la Sagrera. Durant tot el dia diverses parades ofereixen tot tipus de productes artesanals. Aquest migdia l’afluència de visitants era notable. Oficis artesanals, passejades amb burro, petites representacions teatrals i molta calor eren els elements indispensables de la zona.

A la tarda arriba l’hora d’en Toca-sons i els seus bandolers. L’inici de la festa és a dos quarts de set de la tarda.Fins i tot, hi havia cues per poder pujar al campanar de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments