Inici Actualitat En Toca-sons ja ronda pels voltants de Taradell i el sometent ja...

En Toca-sons ja ronda pels voltants de Taradell i el sometent ja està alerta

0
COMPARTIR

L’amenaça del bandoler Toca-sons ja recorre la vila de Taradell. L’agutzil ha anunciat que els bandolers han estat vistos pels voltants i que cal extremar la precaució. Des de l’ajuntament ha alertat els veïns, acompanyat dels sometents.

Ja a la plaça de les Eres, l’alcalde de Taradell ha entregat la bandera al sometent que, a partir d’ara, serà l’encarregat de defensar la vila de l’amenaça dels bandolers que un any més tornen a arribar.

Demà, 25 d’agost, serà el dia de màxima intensitat en la lluita entre sometents i bandolers.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments