Inici Actualitat Varietat de propostes aquest dilluns de Festa Major

Varietat de propostes aquest dilluns de Festa Major

0
COMPARTIR

La Festa Major a Taradell continua a l’espera de l’arribada d’en Toca-sons dimecres. Avui dilluns hi ha hagut actes per a tots els gustos. A continuació presentem fotografies d’alguns actes que han tingut lloc a la tarda.

Primer de tot l’espectacle infantil de la companyia Pep Callau i els Pepsicolen a la plaça de les Eres. L’acte ha tingut un gran èxit de convocatòria, com es pot veure, i ha arrencat molts somriures entre petits i grans. Tot i que algun de petit, no s’ha pres gaire bé les bromes.
A mitja tarda s’ha fet el concert de Festa Major amb l’Orquestra Maravella, que més tard ha interpretat Serenates a la Residència Vilademany. I a la nit s’ha encarregat del Ball de Festa Major. Les fotografies corresponen al concert de la tarda que, pràcticament, ha omplert el centre cultural Costa i Font.
Les 12 hores de futbol sala, celebrades per primer cop al Pavelló d’esports, també han tingut molt èxit amb la participació de 12 equips, que havien de ser mixtes.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments