Inici Actualitat Ple de gent a la presentació del llibre “Els carrers de Taradell”

Ple de gent a la presentació del llibre “Els carrers de Taradell”

0
COMPARTIR


Anit es va fer la presentació del Llibre “Els carrers de Taradell” de Salvador Solagran a la sala del mig del Centre Cultural Costa i Font, espai que va quedar petit degut a la gran assistència de taradellencs.

La presentació va anar a càrrec del historiador mossèn Antoni Pladevall que va dir que era un gust poder presentar aquest llibre perquè era una obra “útil, molt ben feta, molt pràctica, que donarà cultura i ens farà gaudir”. També va destacar la qualitat de l’obra “Perfecte, cuida’t d’idioma i d’imatge”.

Pladevall va explicar que la historia està feta de pedres i persones i que les persones es moren, però les pedres queden i que el llibre era un resum de la història del nostre poble.

També va destacar la gran feinada del seu autor que els darrers 9 anys s’ha “empassa’t l’arxiu municipal i el parroquial”. Va acabar dient que “Mereix la gratitud dels taradellencs”. Finalment va vaticinar que segur que algun altre poble “ens acabarà imitant”.


Després va intervenir el seu autor, Salvador Solagran, que va explicar el contingut del llibre i la seva distribució. Podeu veure algun fragment de la seva intervenció en el vídeo de sota. L’autor també va voler destacar la part gràfica de l’obra i va mostrar amb un projector algunes de les fotografies del llibre.

Va tancar l’acte l’alcalde de la Vila, Lluís Verdaguer, que va elogiar la feina feta per en Solagran i li va agrair la tasca duta a terme.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IjWXNRorITM?fs=1]
Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments