Inici Actualitat Protecció Civil de Taradell informa dels canvis de mobilitat durant la Festa...

Protecció Civil de Taradell informa dels canvis de mobilitat durant la Festa Major

0
COMPARTIR

Protecció Civil Voluntaris de Taradell informa que els següents dies, des del 20 d’agost fins al 25 d’agost, es faran diversos talls als carrers del centre de la població que dificultaran la mobilitat dintre del poble i a l’hora de trobar aparcament, ja que molts carrers no permetran el pas de vehicles.

Dia 20 d’Agost: Amb motiu de la sortida de la comitiva, des de 2/4 de 10 a les 10 del vespre: es tallarà la carretera de Balenyà des del carrer de la Vila fins al carrer Catalunya . No es podrà aparcar al carrer de la Vila davant l’Ajuntament.

Dia 21 d’Agost: Amb motiu de l’espectacle infantil, des de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre es tallarà carretera de Balenyà des del carrer de la Vila fins al carrer Catalunya . No es podrà aparcar al carrer de la Vila davant l’Ajuntament.

Dia 24 d’Agost: Amb motiu del pregó d’en Toca–Sons, des de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, es tancarà l’accés a la totalitat de la població. No es podrà aparcar a la Plaça de les Eres, carrer de la Vila davant l’Ajuntament i la Plaça.

Dia 25 d’Agost: Amb motiu del Mercat Medieval des de les 7 del matí a les 5 de la tarda es tancarà la circulació des de la Plaça fins al Passeig Domènec Sert i també des de la Caixa fins al Passeig Sant Genís. S’habilitarà un sentit de sortida en direcció Montrodon.
Dia 25 d’Agost (Tarda): Amb motiu de la Festa d’en Toca Sons des de les 5 de la tarda fins a les 10 del vespre es tancarà l¡accés amb vehicle a la totalitat de la població. No es podrà aparcar a la Plaça, carretera de Balenyà i tota la plaça de les Eres.

L’aparcament de la zona de la Carpa i del carrer de sota quedarà inhabilitat durant la Festa Major, ja que és la zona on s’ubiquen les atraccions.

Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments